4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Düğün salonlarında iftar mesaisi

Ramazan ayının gelmesinin ardından düğün sayısındaki düşüşle birlikte düğün salonları, toplu iftarların aranan mekanları oldu. 

Ramazan ayı nedeniyle düğün salonları da iftar mekanları olarak kullanılmaya başlandı. İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Odası (İSTDO) ve Deniz Feneri Derneği, Ramazan ayının birinci gününden itibaren iftar davetleri vermeye başladı. Düğün salonları, 5 yıldızlı otellerin salonlarını aratmayacak alt yapısı ve her türlü imkanıyla iftar verilebilecek en ideal mekanlar haline getirildi. 200 ile 2 bin kişiye kadar hizmet veren farklı büyüklük, farklı kalite ve profesyonel hizmetleri ile yaklaşık bin düğün salonu İstanbul'da iftar organizasyonlarına hazır hale getirildi. 

Cumartesi ve pazar hariç haftanın 5 günü en ideal iftar mekanları arasında olan düğün salonları belediyeler, dernekler ve iş dünyasının iftarlarının yanı sıra toplantı, seminer ve diğer etkinlikleri için de hizmet sunuyor. 

Oruçlarını düğün salonunda açan davetliler, ''Bu kadarını beklemiyorduk. Salonun nezih ortamı, güler yüzlü ikram ve yemeklerin nefaseti karşısında kendimizi lüks lokantada hissettik. Bu hizmetler için herkese teşekkür ediyoruz'' dedi. 

İSTDO tarafından yapılan açıklamada ise, ''Düğün salonlarımızın, bundan sonra iftar davetlerinin vazgeçilmez mekanları olacağına inanıyoruz. Her işimizde 2010 Kültür başkentine yakışır organizasyonlar içinde olmamız gerektiğini düşünüyoruz. İSTDO olarak biz buna hazır olduğumuzu salonlarımızla gösterdik. İftar davetlerimizle de bunu ayrıca ispat etmiş olduk. Buradan belediyelerimize, iş dünyamıza ve hayırsever vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Gelin iftar davetlerinizi birlikte yapalım. Yılda bir defa olan Ramazan iftar geleneğimizi bu güzel aya ve güzel İstanbul'a yakışır şekilde ve çadır kent görüntüsünden uzaklaştıracak şekilde yapalım'' denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 15:34:34
Güncelleme :6 Eylül 2008 Cumartesi 15:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?