4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Düğün yerine cenaze

Aşırı hız ve dikkatsizlik neticesinde meydana gelen kazada, aracın camından fırlayan 1 genç olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada ölen gencin düğün hazırlığı içinde olduğu ve bugün evleneceği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay Şile Yolu, Çakmak mevkiinde meydana geldi. B.T. (25) yönetimindeki 34 UM 7659 plakalı araç, saat 03.00 sıralarında aşırı hız ve dikkatsizlik sebebiyle kontrolden çıktı. Araç içindeki 5 kişiden biri olan ve sol arka koltukta oturan Serdar Terzioğlu (24), kazanın etkisiyle camdan fırlayarak yola uçtu. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Serdar Terzioğlu'nu kurtaramadı. Olay yerinde hayatını kaybeden Terzioğlu'nun arkadaşları sinir krizleri geçirerek, gazetecilere saldırdı.


Serdar Terzioğlu'nun kazadan 1 gün sonra nikahının olduğu, olay günü arkadaşlarıyla birlikte düğün hazırlıklarını tamamlamak için çalıştıkları, kazadan önce de yine düğün hazırlıkları için biraraya geldikleri öğrenildi. Aralarında Rusya'dan gelen bir yakınının da bulunduğu arkadaş grubuyla kaza geçiren Terzioğlu'nun ölümü, sevenlerini yasa boğdu.
Terzioğlu'nun cenazesi Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

..
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2008 Cumartesi 08:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?