30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Dünya dericileri istanbul'da toplanıyor

DÜNYA DERİ SEKTÖRÜ İSTANBUL'DA TOPLANIYOR

Türk Deri Sanayicileri Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Hazer'in 2007'den bu yana başkanlığını yürüttüğü Deri Sanayicileri Uluslararası Konseyi

(ICT - International Council of Tanners), Türk deri ve deri ürünleri sektörünün en önemli etkinliği olan İstanbul Deri Fuarı'nda bir toplantı düzenleyerek, Türk ve yabancı sanayi liderlerini bir araya getirecek.

12-14 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul Deri Fuarı'nda bir araya gelecek olan ve dericilik sektörünün öncü ülkeleri Çin, Brezilya, Tayvan, Hindistan, Japonya, Kenya, Almanya, Macaristan ve diğer üye ülkelerin başkanları ile Avrupa Birliği Deri Sanayicileri Konfederasyonu (COTANCE) Genel Sekreteri ve Uluslararası Deri Teknisyenleri ve Kimyacıları Birliği (IULTCS) Başkanı, Türkiye'de ve dünyada dericiliği masaya yatıracak.

Fuar süresince, ICT Yönetim Kurulu toplantısı, İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi ziyareti ve bir de panel düzenlenecek. Panele katılan katılımcılar, diğer ülkelerin deri sektörleri hakkında bilgi sahibi olabilecek, ilgili ülke başkanlarına soru ve görüşlerini iletme fırsatı bulabilecekler.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 12:19:00
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 13:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?