6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Dünyanın en büyük TV'si

Bang&Olufsen'in ürettiği dünyanın en büyük hareket edebilen televizyonu BeoVision 4 103 Türkiye'de tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Genişliği 246 cm yüksekliği ise 211 cm olan, BeoVision 4-103, İstanbul ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olan İstanbul Sapphire'de düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

1998 yılından beri Ferco Müzik ve Görüntü Sistemleri distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulan high end audio ve videoda dünyanın önde gelen markalarından olan Danimarkalı Bang&Olufsen, dev televizyonu BeoVision 4-103'ü İstanbul Sapphire'de düzenlediği toplantı ile tanıttı.

BeoVision 4-103 piyasadaki en büyük televizyonlardan biri olmasının yanı sıra tek düğmeye dokunarak televizyonu kaldırıp optimal izleme konumuna eğebilen bir stantla birlikte gelen "tek" dev ekran televizyon olarak tanınıyor.

Üretimi sipariş üzerine gerçekleştirilen BeoVision 4-103'ün üretimi 3-4 ay arasında tamamlanıyor. BeoVision 4 -103'ün bir diğer özelliği de aliminyum, siyah, gri, mavi ve kırmızı olmak üzere 5 farklı renk opsiyonu sunabiliyor olması. Tüm Bang&Olufsen ürünleri arasında büyüklüğü ile dikkat çeken BeoVision 4-103 kullanımda değilken ekran yerden yalnızca birkaç santim yükseklikte durarak, odadaki görünürlüğünü azaltıyor ve bütün entegre uygulamaları gizliyor.

Toplantıda konuşan Bang&Olufsen Türkiye Genel Koordinatörü Ali Öncü, Bang& Olufsen'in tasarım alanında "daha az"ın "daha çok" anlamına geldiğini düşündüğünü ve sadece bu günün müşterilerine değil geleceğin müşterilerinin beklentilerini karşılayacak ürünler tasarladığını belirtti. Dünyanın en büyük hareket eden televizyonuna Türkiye'den de önemli ilgi beklediklerini ifade eden Öncü, ev kullanımı dışında otellerin de ürüne ilgi göstereceklerini söyledi.

Öncü, BeoVision 4-103 inç'in İstanbul ve Avrupa'nın en yüksek binası İstanbul Sapphire'in örnek dairesinde 2 hafta boyunca sergileneceğini ifade etti.

Bang&Olufsen Eğitim Müdürü Jorgen Lunding ise şöyle konuştu:

"Bu televizyon, gündüz izleme sırasında da izleme deneyimini geliştiren otomatik görüntü kontrolü ve yansıma önleyici kaplamalı kontrast ekran gibi bir dizi görüntü geliştirme teknolojisini içinde barındırıyor. On dörde kadar BeoLab hoparlörün bağlanmasına da olanak tanıyan üstün bir entegre surround sound çözümüne sahip BeoVision 4-103" ayrıca Adaptive Sound Technology'yi de beraberinde sunuyor. Bu benzersiz teknoloji, bütün odayı bir noktaya dönüştürerek kullanıcının hoparlörleri istediği yere yerleştirmesine ve sesi mekan özelliklerine zarar vermeden sunmasına olanak veriyor. Adaptive Sound Technology ile hoparlörlerin yerleşimi ve dinleyicinin odadaki konumundan bağımsız olarak ses doğrudan dinleyicinin önünden geliyormuş gibi algılanabiliyor."

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 14:07:03
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 15:23:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?