30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Edu, Fenerbahçe'den kırgın ayrıldı

Fenerbahçe ile sözleşmesi feshedilen Brezilyalı futbolcu Edu, Sarı-lacivertli kulübe kırgın olduğunu söyledi.


Fenerbahçe'de sözleşmesi tek taraflı feshedilen Brezilyalı futbolcu Edu Dracena, bugün ülkesine döndü. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulanan Edu, "Fenerbahçeli taraftarlara ve Türk halkına, burada beni çok iyi ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Burada yaptıklarımdan memnunum. Takım adına iyi şeyler yaptığıma inanıyorum" dedi.


Fenerbahçe için en iyisini verdiğini, ancak bu şekilde ayrıldığı için üzgün olduğunu anlatan Brezilyalı defans oyuncusu, "Yönetimin son aylardaki davranışları beni üzdü. Yönetimden biraz saygı, sevgi görmek isterdim. Herkesin bildiği gibi ben takım içinde oynarken sakatlandım. Benim kulübe ihtiyacım olduğu bir dönemde, kulüp bana sırtını döndü.


Sözleşmem tek taraflı olarak feshedildi. Bana (Git hakkını FIFA'da ara) dediler. Böyle bir davranışı hiç beklemiyordum" diye konuştu.


Futbol hayatını artık başka bir takımda sürdüreceğini kaydeden Edu, ülkesi Brezilya ve Avrupa'dan bazı kulüplerle görüştüğünü söyledi.


"Galatasaray'dan teklif alırsan kabul eder misin ?" şeklinde bir soruya ise Edu, "Yaşadığım bu olaylardan dolayı çok üzgünüm. Şu anda düşüncem Türkiye'ye bir daha dönmemek" diye cevap verdi.


Brezilyalı futbolcu, bir soru üzerine Fenerbahçe'nin geçen yılki başarısızlığında futbolcuların, teknik direktörün ve yönetimin de payı olduğunu belirterek, "Teknik direktörü de getiren yönetim" ifadelerini kullandı.


Başkan Aziz Yıldırım'a da kırgın olduğunu ifade eden Edu, "Kendisiyle görüşmek istedim ama beni kabul etmedi. Biz, kulüp için oynuyoruz, her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Oyun içinde sakatlanıyoruz. Sakatlandığımızda da kulüp böyle şeyler yapabiliyor" dedi.
Türkiye'nin muhteşem bir ülke olduğunu söyleyen Edu, "Fenerbahçe'nin taraftarı da mükemmel ama yönetimin profesyonel olmadığını söylerim" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 08:58:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?