3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Eğlence dönüşü kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Karaköy'de meydana gelen kazada bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Eğlenceden döndükleri öğrenilen arkadaşlardan biri emniyet kemeri takmadığı için takla atan otomobilin altında kalarak feci şekilde can verdi. 

Edinilen bilgiye göre gece yarısından sonra eğlenceden dönen 4 arkadaşın içinde bulunduğu İsmet Tan Ermetin'in (19) kullandığı 34 DS 3005 plakalı özel otomobil, Karaköy Meclisi Mebusan Caddesi'nden Eminönü yönüne giderken aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıktı. Refüjdeki dubaları parçalayıp karşı yöne geçen otomobil hareket halinde bulunan 3 araca çarptıktan sonra park halinde bulunan araca çarpıp takla attıktan sonra durabildi. Kazada emniyet kemeri takmadığı öğrenilen ve çarpmanın etkisi ile araçtan fırlayan Dila Yaşa (21) hayatını kaybederken araç içerisinde bulunan Erdil Kılıç (19), Serap Çelik (19) ve otomobilin şoförü İsmet Ertan Ermetin hafif yaralandı. Park halinde araçlarda ve kazanın hemen yanında bulunan yemek salonunda kimsenin olmamsı faciayı önlerken, yaralılar Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Kazayı gören bir kişi, ''Otomobil çok hızlıydı. Dubalara vurdu, hiç gazı kesmedi ve bir taksiye vurdu. Yine duramadı park halindeki araçlara çarptı ve takla attıktan sonra ters döndü'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 09:27:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?