3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Eğlence merkezlerine baskın

Eminönü zabıta, İstanbul İl Tarım Müdürlüğü ekipleri ve polis ekipleri ile ortaklaşa bayram ve yılbaşı öncesi Aksaray'da bulunan eğlence mekanlarına şok baskınlar düzenledi. 

Eminönü Belediyesi zabıta ekipleri, İstanbul İl Tarım Müdürlüğü ekipleri ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa bayram ve yılbaşı öncesi Aksaray'da bulunan eğlence mekanlarına şok baskınlar düzenledi.

Edinilen bilgiye göre, Eminönü Belediyesi, yaklaşan bayram ve yılbaşı öncesinde Aksaray'daki eğlence mekanlarına baskınlar düzenledi 

Eminönü Belediye Başkan Yardımcısı Naci Polat'ın katıldığı baskınlara Eminönü Belediyesi zabıta ekipleri, İstanbul İl Tarım Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Yapılan uygulamalarda eğlence mekanlarındaki içkiler, ekipler tarafından incelendi. İşyerlerinin ruhsatını da inceleyen ekipler, eksik evrak bulunduran işyerlerine ceza verdi.

Bir restorana giren İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri burada bulunan içkilerin kaçak olduğunu belirledi. Ekipler işyeri sahibine içkilerin faturasını sordu. İşyeri sahibiyse, içkilerin faturasının olmadığını ama içkileri yakın bir arkadaşından aldığı için kaçak olmadığı söyledi.

Ekiplerse işyeri sahibine içkilerin arkadaşından almasının önemli olmadığını ve faturaların olmaması durumunda içkilerin kaçak sayıldığını belirtti. Fakat işyeri sahibi ekiplerin kendisine defalarca anlatmasına rağmen olayı anlamamazlığa vererek içkilerin kaçak olmadığını iddia etti.

Ekiplerin ısrarlı davranması üzerine işyeri sahibi en sonunda ekiplere, "Bana içkiyi satan kişiyi şikayet edebilir miyim" diye sordu. Ekiplerin şikayet edebileceğini söylemesi üzerine, "İyi o zaman bende ondan şikayetçiyim" diye konuştu. 

Kaçak içki satan işyerine para cezası verileceği ve sahte içkilere el konulacağı bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2006 Cumartesi 02:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?