7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Ekip otosu kaza yaptı

Yağan yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda Esenler ve Bakırköy'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2'si polis 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre ilk kaza saat 01.00 sıralarında Birlik Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi Deprem Parkı önünde meydana geldi. İddialara göre, durumundan şüphelendikleri bir otomobili kovaladıkları öne sürülen polis ekipleri, yol ayrımında önlerine çıkan 34 UB 0695 plakalı hususi araca otoya çarptı. Kazada özel otomobil aydınlatma direğine çarpınca sürücü Olgay Y. ile yanındaki arkadaşı Salih B. araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içinde sıkışan yaralıları kısa süre içinde çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis aracında bulunan ve hafif travma geçiren Latif Ongun ve Mehmet Göktaş isimli emniyet mensuplar da sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

BAKIRKÖY'DE İKİ YARALI

Saat 02.00 sıralarında Bakırköy'de meydana gelen ikinci kazada ise, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda takla atan otomobilde iki kişi yaralandı. İsimleri öğrenilemeyen yaralılar olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince araç içinden çıkarılarak, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastane kaynakları yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirtti.

Hastane kaynaklarından elde edilen bilgilere göre her iki azada yaralanan vatandaşların hayati tehlikelerinin bulunmadı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2010 Cuma 06:05:00
Güncelleme :15 Ekim 2010 Cuma 12:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?