4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Ekmek bıçağıyla doğradı!

Maltepe'de, iki çocuk annesi Şehri Filiz, birlikte yaşadığı Tarık E. tarafından cadde ortasında bıçaklandı.

Yere düşen kadına tekmeler atan Tarık E. koşarak olay yerinden uzaklaşırken, hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rğmen kurtarılamadı.

İddiaya göre, 26 yaşındaki Tarık E., ve kocasından 3 yıldır ayrı yaşayan iki çocuk annesi Şehri Filiz (31) arasında Fındıklı Mahallesi, Başıbüyükyolu Caddesi üzerinde saat 01.00 sıralarında tartışma çıktı.

Henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma sonrası Tarık E., Şehri Filiz'e bıçağını çekerek rastgele saldırdı. Boynunda ve karnında aldığı bıçak darbeleriyle Şehri Filiz ağır yaralanırken Tarık E. olay yerinden kaçtı.

BIÇAKLADIKTAN SONRA YERDE TEKMELEMİŞ

Görgü tanıklarından birisi, dışardan gelen kadın çığlıklarını duyduğunu ve perdeden baktığında bir kişinin kadına tekme attığını gördüğünü söyledi. Şüphelinin kaçtığını belirten görgü tanığı, "Kadın bağırdı bağırdı, uzandı yere, sonra da bayıldı" dedi.

OLAY YERİNİN YAKININDA EKMEK BIÇAĞI BULUNDU

Vatandaşlar kanlar içinde Şehri Filiz'i görmeleri üzerine durumu polise ve 112 Hızır Acil'e bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis, cinayette kullanıldığı iddia edilen ekmek bıçağını olay yerinin yakınında bi ağacın yanında buldu. Ambulansla Fatih Sultan Mahmet Hastanesi'ne kaldırılan Şehri Filiz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

POLİS ŞÜPHELİYİ KISA SÜREDE YAKALADI

Polis, önce Şehri Filiz'in 3 yıldır ayrı yaşadığı Erol Filiz'in ifadesine başvurdu. Erol Filiz, eşi Şehri Filiz'in kendisinden ayrı yaşadığını söylemesi üzerine polis soruşturmayı derinleştirdi. Şehri Filiz'in yakınlarının da ifadelerini alan polis, Şehri Filiz'in Tarık E. ile birlikte yaşadığını öğrendi.

Olaydan yaklaşık 2 saat sonra, Tarık E.'yi polis tarafından, Maltepe'deki kaldığı evde yakalanıp gözaltına alındı.. Maltepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sorgusu süren Tarık E. ilk ifadesinde tartıştıklarını ve kendisini ittiği için Şehri Filiz'i bıçakladığını söylediği ileri sürüldü.

Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 11:26:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?