6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Ekmek parası peşinde öldü

Üsküdar'da, bir pizzacıda çalışan evli, ikiz çocuğu babası Abdurrahman Siner (40), motosikleti ile polis otosuna arkadan çarptıktan sonra karşı yönden gelen İETT otobüsünün altında kaldı. Bir işyerine ait güvenlik kamerasının saniye saniye görüntülediği kazada Abdurrahman Siner olay yerinde yaşamını yitirdi.

Üsküdar'da aniden fren yapan polis aracına çarpan motosikletli kurye, karşı şeritten gelen İETT otobüsünün altına düştü. Kask takmadığı görülen kuryenin feci ölümü güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Üsküdar Bağlarbaşı Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Pizzacıda çalışan Abdurrahmen Siner (40), 34 EH 72 34 plakalı motosikletiyle Üsküdar yönünde giderken, önünde aniden yavaşlayan polis otosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet, karşı yönden gelen Abdullah Özel'in kullandığı İETT otobüsünün önüne düştü. Otobüsün altında kalarak ezilen Abdurrahman Siner olay yerinde hayatını kaybetti.

KAZA GÜVENLİK KAMERALARINDA

Olay anı bir mağazanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarında, motosikletin aşırı hızlı olduğu ve kask takmadığı belirlendi. İETT otobüsünün sürücüsü Abdullah Özel ifadesi için gözaltına alındı. Abdurrahman Siner'in cesedi ise incelemenin ardından Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

...
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 11:19:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?