4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Elektrik direği aracın üzerine düştü

Ümraniye'de hareket halindeki bir otomobilin üzerine elektrik direği düştü. Özürlü oğluna hediye olarak aldığı araç hasar gören şahıs büyük şok yaşadı. 

Edinilen bilgiye göre, özürlü oğlu Erkan Yıldırım'a (32) hediye olarak aldığı 34 EK 2239 plakalı otomobille oğluyla birlikte evlerinin önünden hareket eden Hasan Yıldırım, Ümraniye Alemdağ Caddesi'ne çıktığında otomobilin üzerine yol kenarındaki elektrik direği devrildi. Büyük bir gürültüyle aracın sağ ön tarafına devrilen elektrik direği araçta büyük hasara neden olurken, şans eseri baba ve oğlunun burnu bile kanamadı. 

Hasan Yıldırım, kazanın ardından büyük şok yaşadıklarını belirterek, "Özürlü oğlum için bu arabayı hediye olarak almıştım, en çok buna üzülüyorum. Ben normal bir şekilde sinyalimi vererek yola çıkıyordum, fakat birden bir gürültü oldu. Önümüze yol kenarındaki elektrik direği devrildi, o sırada doğal olarak bir korku yaşadık" diye konuştu. 

Erkan Yıldırım'ın da olaydan çok etkilendiği gözlenirken, insanların sürekli hareket halinde olduğu kaldırımda bulunan direğin yayalar yerine bir aracın üzerine devrilmesi muhtemel bir faciayı önledi. 

Bir vatandaş, daha önce de başka bir elektrik direğinin devrildiğini söyledi. Vatandaşlar, devrilen elektrik direğinin vidalarının koptuğunu ve direğin daha önceden de sürekli sallandığını ileri sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 17:34:32
Güncelleme :1 Eylül 2008 Pazartesi 17:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?