30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

'Eminim bugün beni izliyordur'

Etiler'de öldürülen Münevver Karabulut'un acılı annesi Nagihan Karabulut, Anneler Günü'nü buruk geçirdi. MS hastaları için düzenlenen bir etkinlikte koroda şarkı söyleyen Karabulut, "Koroda beni hep izlemek istiyordu. Eminim bugün izledi" dedi.

Kızının ölümü ardından buruk bir Anneler Günü geçiren Nagihan Karabulut, Hilton Otel'de MS hastaları için düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Kendini de bir MS hastası olan Karabulut, hastalar tarafından oluşturulan koroda Anneler Günü için şarkılar söyledi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karabulut, evladı olmadan bir Anneler Günü geçirmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Annelerin görevinin çocuğa sevgiyi, şefkati öğretmek olduğunu belirten Karabulut, "Münevver ve benim için Anneler Günü diye bir şey yoktu. Her gün anneler günüydü. Münevver bana geçen sene Anneler Günü'nde bir fular hediye etmişti. Biz zaten Anneler Günü'nde hemen anneye gideriz. Geçen sene de öyle yaptık. Annenin hediyesi, babaannenin hediyesi daha önemlidir. Hatta biz gittiğimizde Münevver ananesine de 'anne' derdi" diye konuştu.

Münevver'in çocukken folklor oynadığını ve kıyafetlerinin de kendisini diktiğini anlatan anne Karabulut, her şeye rağmen hayatın devam ettiğini ve kendisini bu tür etkinliklerle avuttuğunu ifade etti.

Karabulut, internetten kendisine Anneler Günü nedeniyle gönderilen mesajları anlatırken ise gözyaşlarına hakim olamadı. Özellikle gönderilen bir şiirin kendisini duygulandırdığını söyleyen Karabulut, "Sanki Münevver geçmiş karşıma bana o şiiri kendisi okuyormuş gibi oldu. Üzülmememi anlatan bir şiirdi. Olayları düşündüğüm zaman çok etkileniyorum. Koroma çok gelmek istiyordu. Bana yaptığım resimleri gördüğü zaman bana anne bir harikasın bana da resim yap derdi. Daha önce hiç koroyu izlememişti. Kızım bugün beni bu koroda eminim izledi" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 14:41:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?