7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

EMITT 14. kez kapılarını açıyor

TÜRKİYE VE MISIR TURİZM BAKANLARI EMITT FUARI'NI AÇIYOR

Küresel çaptaki turizm sektörü için büyük önem taşıyan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı, dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlamak üzere 14'üncü kez kapılarını açıyor.

11-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Fuar'ın açılışını ise Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "konuk ülke" Mısır'ın Turizm Bakanı Zoheir Garranah ile birlikte yapıyor.

Küresel ekonomik krizin yarattığı durgunluğu aşmak isteyen turizm sektörünün temsilcileri, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı aracılığıyla bir kez daha İstanbul'da buluşuyor. 14'üncü kez düzenlenen EMITT Fuarı'nın açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile konuk ülke Mısır'ın Turizm Bakanı Zoheir Garranah tarafından yapılacak.

Turizmin ekonomiyi canlandırmada üstlendiği lokomotif rolün önemini bilen 60 ülke ve Türkiye çapından 100'ü aşkın il ve belde de 11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenen EMITT Fuarı'nda yeni fırsatlar yakalamaya çalışıyor. Avrasya bölgesindeki ülkeler başta olmak üzere uluslararası turizm camiasından büyük ilgi gören EMITT Fuarı, dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanındaki otelleri, acenteleri, işletmecileri, beldeleri, girişimcileri, turizm profesyonellerini ve tatilseverleri aynı çatı altında buluşturuyor.

TÜRKİYE VE MISIR TURİZM BAKANLARI EMITT FUARI'NI AÇIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 15:27:01
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 15:47:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?