3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

EMITT'dan 14 çifte Alanya tatili

İstanbul'da, 14-17 Şubat tarihleri arasında yapılacak İstanbul EMITT Turizm Fuarı'nda Alanya standını ziyaret edip özel form dolduran 14 çift, Alanya'da bir haftalık tatil kazanacak.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) bünyesindeki 14 ayrı otel, 14 çifti 18 hafta sonra açıklanacak yarışma sonucu sonrası Alanya'da istedikleri tarihlerde misafir edecek.

Antalya'nın tatil merkezi Alanya'da turizmciler, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir hediye ile İstanbul Fuarında Alanya'yı tanıtacak. Alanya standını ziyaret eden ve özel formu dolduran 14 talihli çift, yapılacak yarışma sonucu Alanya'da bir hafta tatil kazanacak. 18 hafta sonunda ALTİD internet sitesinde açıklanacak yarışma sonuçlarının ardından talihliler, belirledikleri zamanda Alanya'da tatilini yapacak.

ALTİD Başkanı Gülçin Güner, yaptığı açıklamada, "İstanbul'daki EMITT fuarı, Alanya'nın yerli pazar için tanıtımda etkili bir fuar olacak. 14 Şubatta başlayacak fuar, yönetim kurulumuzda Sevgililer Günü'nü akıllara getirdi. Aldığımız karar doğrultusunda 14 üyemiz 14 çifti Alanya'da bir hafta ağırlayacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 17:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?