6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Emniyet şeridinde TIR dehşeti

TEM'de arızalanan aracını tamir etmeye çalışan sürücüye üzerinde otomobil yüklü TIR çarptı. Sürücü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 00.30 sıralarında TEM Kağıthane mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakan Sağanak'ın (35) kullandığı 34 ZD 6476 plakalı cip, TEM Bağlantı Yolu Okmeydanı istikameti Nurtepe Viyadüğü üzerinde arızalandı. Aracını emniyet şeridine çeken Sağanak kardeşinden yardım istedi. Kısa süre sonra kardeşi Ferit Sağanak ağabeyine yardım amacıyla olay yerine geldi. Hakan Sağanak tamir için aracın altına girdi. Bu sırada üzerinde otomobil yüklü olan ve plakası alınamayan TIR, Sağanak'ın aracına arkadan çarptı. TIR'ın çarpması sonucu sürüklenen cipin altında kalan Sağanak ağır yaralandı.

TIR şoförü ise durup yardım etmek yerine olay yerinden kaçtı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Ağabeyini kanlar içinde gören Ferit Sağanak sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları yaralıyı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan Sağanak'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza yerinde incelemelerde bulunan polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda çarpıp kaçtığı iddia edilen TIR'ı aramaya başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 03:00:02
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 09:34:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?