4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Emniyet'te bayramlaşma töreni

İstanbul Valisi Muammer Güler, "İstanbul'da huzur ve güvenliğin temini için her türlü fedakarlık gözetiliyor. Şu ana kadar da İstanbul'da olumsuz bir gelişme yok" dedi.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Emniyet Müdürlüğ'ünün yemekhanesinde yapılan bayramlaşma töreninde Vali Muammer Güler ile İl Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, emniyet personeli ile tek tek el sıkışarak bayramlaştı. Törene katılan polis çocuklarına Vali Güler ve Emniyet Müdürü Cerrah adına, 20'şer YTL bayram harçlığı dağıtıldı. Törenin ardından İstanbulluların bayramını kutlayan Vali Güler, "Bayrama ulaşmanın sevinci ve mutluluğu içinde bugün emniyet teşkilatı mensupları, aileleri ile çocuklarının bayramını kutladık" dedi.
Güler, "Tabii İstanbul için güzel olan bayram öncesi mevsim normallerinin üzerinde aldığımız yağış oldu. İnşallah bayramdan sonra yeni bir yağış dalgası ile mevsim normallerinin çok daha üzerinde bir yağış bekliyoruz. Çünkü son yağışlarla İstanbul'daki barajlar geçen seneki seviyelerinin de üzerinde. Daha da iyi olsun isteriz. Tüm ülkemizde bolluk bereketlik olsun isteriz. Bayramın güzel geçtiğini söyleyebilirim" diye konuştu.


İlde güvenliğin temini için her türlü fedakarlığın gözetildiğini kaydeden Güler, "Güvenlik kuvvetlerimiz, polisimiz, jandarmamız şu anda İstanbul'un her yerinde 24 saat esasına göre görev yapıyorlar. Onların da yaptıkları fedakarlığı unutmayalım. Onların da verdiği emeği değerlendirmesini bilelim. Bu vesile ile fedakar güvenlik güçlerimizi de İstanbul'da görev yapan polisimiz, jandarmamız, sahil güvenlik birimlerinde çalışan arkadaşlarıma taktir ve teşekkürlerimizi iletiyorum. İstanbul'da huzur ve güvenliğin temini için her türlü fedakarlık gözetiliyor. Şu ana kadar da İstanbul'da olumsuz bir gelişme yok. Bayramın huzur içinde geçmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 16:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?