3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

En acı tesadüf

Bakırköy'de kız arkadaşı ile birlikte motosikleti ile seyreden genç, önce bir araca ardından da bariyerlere çarptı. Olayda talihsiz genç hayatını kaybederken 18 yaşındaki kız arkadaşı da ağır yaralandı. Kaza sonrası tesadüfen E-5 karayolundan geçen gencin ağabeyi, olayı görünce sinir krizleri geçirdi.


Olay, saat 17.00 sıralarında İncirli E-5 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kız arkadaşı Özge Dimen (18) ile birlikte 34 BV 7100 plakalı motosikletiyle Bakırköy istikametine giden Leven Sakin, motorun dengesini kaybedince önce bir araca ardından da bariyerlere çarptı. Takla atarak durabilen motosikletten düşen Sakin, olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan kız arkadaşı Dimen de Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Levent Sakin'in kazayı tesadüfengören ağabeyi Murat Sakin de olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Bir arkadaşı ile birlikte E-5'de seyrederken olayı görüp duran ağabey Sakin, kardeşinin cansız bedeni ile karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı. Sakin'i çevredekiler ve polis yatıştırmaya çalıştı.


Görgü şahitleri, genç çiftin hızı ile tanınan Honda CBR 600 tipi motor ile yolda oldukça hızlı seyrettiklerini ve Levent Sakin'in kız arkadaşı Özge Dimen'in ellerini havaya açarak hareketler yaptığını iddia etti.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 18:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?