6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

En mutlu gününde öldü

NİŞANLANDIKTAN SAATLER SONRA TRAFİK CANAVARINA YAKALANDI

Nişan töreninden birkaç saat sonra trafik canavarına yakalandı. Şişli'de meydana gelen kazada, kendi nişan töreninden dönen Serdal Uludağ (30) hayatını kaybetti.

Serdal Uludağ, nişan töreninin ardından 3 arkadaşıyla birlikte 34 UC 0815 plakalı otomobiliyle yakıt almak için saat 05.00 sıralarında yola çıktı. Sarıyer'den Maslak istikametine giden Uludağ, Pınar Mahallesi civarında aşırı hız nedeniyle otomobilinin kontrolünü kaybetti. Kaldırıma çarpan otomobil, yaklaşık 20 metre takla atarak bir işyerinin duvarına çarptı.

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Hakan Taşoğlu, Gökhan Girgin ve Yusuf Çetin'i hastaneye kaldırırken, araç altında sıkışan Uludağ için itfaiyeye haber verdi. Sıkışan sürücü Serdal Uludağ, itfaiye ekibinin yaklaşık 10 dakikalık çalışmasının ardından otomobilin çekiciyle havaya kaldırılmasıyla çıkarıldı.

Uludağ'ın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulansa konulan Uludağ'ın cesedi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

NİŞANLANDIKTAN SAATLER SONRA TRAFİK CANAVARINA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 10:36:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal LAÇİN IP: 78.167.162.xxx Tarih : 4.05.2010 11:05:49

DÜN AKŞAM BU OLAYI  DUYUNCA ŞOK OLDUM  ÇOK DEYER VERDIGIM Bİ  KARDEŞİMDİ.. ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA  BAŞ SAGLIGI DİLİYUM