4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Enerji ve ulaştırma semineri

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen "Enerji ve Ulaştırma" konulu eğitim seminerinde, AB'nin enerji ve ulaşım politikaları masaya yatırıldı.


TÜSİAD, Türkiye İşverenler Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Avrupa İş Dünyası Konfederasyonu (BUSINESSEUROPE) ile birlikte, Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen BOSMIP II projesi kapsamında, İstanbul'da, "Enerji ve Ulaştırma" konulu bir eğitim semineri düzenledi. Seminerin açılış konuşmaları, Polat Enerji Genel Müdürü Zeki Eriş, TİSK Genel Sekreter Yardımcısı Ferhat İlter ile BOSMIP II Proje Koordinatörü Wytze Russchen tarafından gerçekleştirildi. Konferans kapsamında, AB enerji ve ulaşım politikaları, yenilenebilir ve alternatif enerji kaynakları ve AB ulaştırma sektöründeki gelişmeler ele alındı.


BOSMIP (Business Organisations as Single Market Integration Players) projesi, BUSINESSEUROPE tarafından, AB'ye yeni katılan ve aday olan ülkelerin iş dünyası örgütlerinin, AB'ye katılım süreçlerini desteklemek amacıyla başlatıldı. Proje, iş dünyasını temsil eden 8 AB Komisyonu tarafından, yüzde 20'si ise iş dünyası federasyonları tarafından karşılanıyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 23:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?