5
Mayıs
2024
Pazar
İSTANBUL

Eniştesini sokak ortasında öldürdü

Bağcılar'da bir genç, ağabeyini bıçakla yaralayıp, ablasına şiddet uyguladığını iddia ettiği eniştesini sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü

Cinayet zanlısı genç, saklandığı evin penceresinden kaçmak isterken yakalandı. İddiaya göre, Suphiye Oral, 46 yaşındaki eşi Hamdin Oral'ın kendisine şiddet uyguladığını belirterek polise şikayette bulundu. Oral daha sonra, engelli olan iki çocuğunu da yanına alarak Yalova'daki ablasının yanına gitti. Yaşanan bu olaydan, eşinin yakınlarını sorumlu tutan Hamdin Oral, eşinin ailesini tehdit etti.

Dün, Esenler'deki baldızının evine giden Oral, tehditlerini burada da sürdürdü. Bu sırada kayınbiraderi Celal Oral, eniştesini sakinleştirip evden çıkardı. Ancak bu sırada Oral, Celal Oral'i bıçakla yaraladıktan sonra uzaklaştı.Celal Oral hastaneye kaldırılırken, kız kardeşi, küçük kardeşi Cemal Oral'e telefon açarak eniştelerinin ağabeyini bıçakladığını anlattı. Bunun üzerine hastaneye giden Cemal Oral, ağabeyini yaralı halde görünce, sinirlenerek yakınlarıyla birlikte eniştesini aramaya çıktı. Telefonla eniştesinin Ebubekir Parkı yakınlarında olduğunu öğrenen Cemal Oral, parka giderek eniştesine bıçakla saldırdı ve olay yerinden kaçtı. Olay yerinde ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Hamdin Oral, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Cemal Oral ise olayın ardından bir yakının evine saklandı. Eve gelen polis ekiplerini gören Oral, arka pencereden kaçmak isterken yakalandı. Emniyette sorguya alınan zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. 

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2013 Pazartesi 16:09:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?