30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ergenekoncu muyuz ne çekiyorsun!

GASP ZANLILARI 2 YIL SONRA YAKALANDI

Bayrampaşa'da 2 yıl önce kiraladıkları bekar odasının sahibini zorla alıkoyarak gasp eden zanlılar, sevgilileriyle çektirdikleri fotoğrafları kaldıkları oda da unutunca yakayı ele verdi. Olayın ardından konfeksiyon atölyesi açtıkları tespit edilen zanlılar, haklarındaki suçlamaları kabul etmedi.

Olay 2 yıl önce Orta Mahalle Akel Sokak Numara 34'te bulunan iş hanında meydana geldi. İddiaya göre iş hanını odalar halinde bekarlara kiralayan Emrullah Y., bir odasını da Şanlıurfa'dan çalışmak üzere İstanbul'a gelen Cuma Ş., Emrullah Y. ve Abdullahim S.'ye kiraya verdi. Ancak şahıslar, 3 ay boyunca kirayı ödeyemedi.

Bunun üzerine Emrullah Y., şahısların kapısına gitti. Kirayı ödeyemeyeceklerini anlatan 3 kişi, ikna edemedikleri oda sahibini içeriye davet etti. Şüpheliler daha sonra odaya giren Emrullah Y.'yi darp etti. Elleri ve ayaklarını bağladıkları Emrullah Y.'nin boğazına tel geçiren zanlılar, üzerindeki para, kredi kartları ve iki adet 5 bin TL'lik senedi aldılar. Kredi kartının şifresini de öğrenen zanlıların elinden kaçmayı başaran Emrullah Y., polise sığındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, zanlıların kaldıkları oda da inceleme yaptı. Şüphelilerin, sevgilileriyle çektirdikleri fotoğraflarla, telefon rehberlerini oda da unuttukları tespit edildi. Fotoğraflara ve rehbere el koyan polis, rehberdeki 200 telefon numarasını tek tek incelemeye aldı. Fotoğraflardan yola çıkan polis, şahısların kimliklerini tespit etti. 2 yıl boyunca araştırmalarını sürdüren polis, Şanlıurfa'ya kaçan şahısların iki yıl sonra İstanbul'a gelerek konfeksiyon üzerine iş yeri açtıklarını tespit etti. Zanlılar yapılan baskınla gözaltına alındı.

Zanlılardan Cuma Ş. suçunu kabul edip, olayı anlatırken, diğer iki şüpheli ise suçlamaları reddetti. İfadeleri alınan zanlılar "Gasp" ve "Adam alıkoyma" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Şubeden çıkartılan zanlılar kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına "Ergenekon'dan mı girdik, ne çekiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

GASP ZANLILARI 2 YIL SONRA YAKALANDI
GASP ZANLILARI 2 YIL SONRA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 15:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?