3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Erkek çocuğa tecavüz iddiası

Beykoz'da bir erkek çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. 

Berberlik yaptığı belirtilen O.S, yanında çırak olarak çalışan 9 yaşındaki bir erkek çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
Polisteki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesine sevk edilen O.S, Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandıktan sonra gönderildiği nöbetçi mahkemede tutuklanarak Ümraniye Cezaevine konuldu. 

2 çocuk babası olan O.S'nin, ayrıldığı eşine tecavüz ettiği, ayrıca yaralama ve darp olaylarına karıştığı gerekçesiyle emniyette kaydının bulunduğu öğrenildi. 

Bu arada, şüphelinin adliyede olduğunu duyan küçük çocuğun yakınları ve vatandaşlar da adliye çevresinde toplandı. 

Polis ekipleri, adliye binası ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken dışarıda bekleyen grubu dağıttı.
A.A.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2006 Cuma 23:17:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bora orhan IP: 85.103.243.xxx Tarih : 9.12.2006 00:11:18
insan herzaman yaptıklarıyla yargılanır derler ama bu söz insanlar için senin için geçerli değil insanlar hata yapar ama sen hata degil bir insan olan veya kendini öle sanan biri bukadar küçülüp bu kadar alçalamaz sizi insan yerine koyup ta suç verip sonra iki gün sonra sokaga salanlar utansın sizin gibilere şeraat kanunu uygulayıp öyle bir ders verilmeliki birdaha istesenizde böle bişeye yeltenemezsiniz eger erkeklik duygusu varsa ki zaten ki sanmıyorum yoktur olsada kendini erkek sayarsan da çekip kendi kendini öldürmelisin ki senin gibi pisliklerle bu vatan uğraşmasın...