30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Eroine pul biber kamuflajı

Türkiye üzerinden Hollanda ve İngiltere'ye uyuşturucu madde sevk etmek isteyen 4 kişi Beyoğlu'nda bir barda eğlenirken yakalandı. Şüphelilerin, uyuşturucuların fark edilmemesi için uyuşturucu paketlerinin üzerine pul biber döktükleri görüldü.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine Fatih'te belirlenen bir adrese baskın düzenledi. Operasyonda sırasında evde bulunan uyuşturucu kaçakçılarından Vahdettin E. gözaltına alındı. Burada yapılan aramalarda 14 paket halinde 7 kilo 200 gram eroin bulunan valiz, 1 vakum makinesi ve bir miktar vakum poşeti ele geçirildi. Eroin paketlerinin üzerinde ise kırmızı pul biber dökülmüş olduğu dikkat çekti. Yetkililer, arama noktalarında narkotik köpeklerinin eroini fark etmemesi için pul biberin döküldüğünü belirtti. Vahdettin E., sorgusunda valizlerin Hakkari'den gelen 3 arkadaşına ait olduğunu söyledi. Vahdettin E.'nin verdiği bilgiler üzerine Beyoğlu'nda bir bara düzenlenen operasyonda Rojhat Y., Suat S., ve Nevzat T., de gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlıların eroini Hollanda ve İngiltere'deki müşterilerine götürmek istediği yolculuk öncesi eğlenmek için bara gittikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 zanlı Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 13:32:01
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 19:08:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?