4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Eroinin dozunu kaçırınca öldü

İstanbul Kadıköy'de bir barda çalışan 21 yaşındak Sema Keskin, yanında kaldığı arkadaşının evinde burnundan eroin çektikten sonra fenalaşarak öldü.

Sema Keskin arkadaşı Hasan Şahin'in Kadıköy Merdivenköy Çömlekçi Çukuru Sokak'taki evine gitti. Keskin, iddiaya göre evde Şahin'in yanındaki başka bir arkadaşı ile birlikte uyuşturucu madde almaya başladı. Daha önce uyuşturucu kullandığı öne sürülen Keskir ilk kez burnundan eroin çektikten sonra aniden fenalaştı. Bunun üzerin Hasan Şahin ve arkadaşı, Keskin'i yatağına yatırdı. Sabah 2 arkadaş işe gittikten sonra dün saat 21.00 sıralarında eve geldiklerinde Sema Keskin'i evde cansız halde buldu.

Çağrılan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri incelemelerinde Sema Keskin'in aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle öldüğünü tesbit etti. Keskin'in cesedi, yapılan incelemelerin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kadıköy Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Hasan Şahin ve arkadaşının sorguları devam ediyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 11:32:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?