3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Erol Kaya başkanlığı bırakıyor!

Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, bugün yaptığı bir basın toplantısı ile belediye başkanlığı için Pendik'ten yeniden aday olmayacağını açıkladı.

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya'nın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç da hazır bulundu.

Başkan Erol Kaya neden Pendik'ten yeniden aday olmayacağına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kentimizin ve kentte yaşayan hemşerilerimizin her geçen gün değiştiği gibi kent yönetimlerimizin de değişmesi gerektiği inancındayım. Değişim ve gelişim yaşamın özüdür, temelidir. Değişemeyen ve gelişemeyenler daha ileri noktalara ulaşamazlar. Yeni heyecanlarla, yeni fikirlerle, yeni vizyonlarla ve yeni kadrolarla geleceğe olan yürüyüşümüzü coşkuyla sürdürebilmeliyiz. Siyaset bir hizmet mücadelesi ve uzlaşma sanatı olduğu gibi aynı zamanda erdemli olmayı, ilkeli davranmayı da gerektiren bir uğraştır. Hiç kimse vazgeçilmez değildir ve erdem sahibine düşen zamanı geldiğinde doğru olanı yapmayı bilmektir. Bu görevde bulunduğum sürece adaletli olmaya, hakkı hak sahibine teslim etmeye, darda olana yardım etmeye, bize verilen emanete ehil olmaya ve bu emaneti verenleri hayal kırıklılığına uğratmamaya çalıştım. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olmayacağımı hepinizin huzurunda ifade etmek istiyorum. Bu karar, değer yargılarıma, siyaset anlayışıma ve doğru bildiğim temel ilkelere göre verdiğim bir karardır. Partime, Pendikli hemşerilerime, ilçe teşkilatıma ve tüm dostlarıma şahsıma gösterdikleri teveccüh ve ilgi sebebiyle ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu seçimlerde ilçemize en güzel hizmeti sunabilecek bir başkanı ve çalışma arkadaşlarını seçmek için elbette Pendikliler olarak hepimiz elimizden gelen gayreti gösterecek ve seçilen arkadaşlarımıza da yardımcı olacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 22:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?