30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Erol'dan ortak proje önerisi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Gaziosmanpaşa adayı Erhan Erol, pazar günü 10 ayrı etkinliğe katıldı. İlçeyi karış karış dolaşan Erol, ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşlarında ''ilçe yararına ortak proje üretme''önerisinde bulundu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, seçim çalışmalarına AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş'le birlikte ilk olarak Giresun Seki Köyü Derneği'nde katıldığı kahvaltılı sohbetle başladı. Erol burada yaptığı konuşmada, yönetimde vatandaş önceliklerine önem gösterdiklerini vurgulayarak, "Attığımız her adımda katılımcı demokrasinin her türlü detayına dikkat ediyoruz. Vatandaşlarımız arasında yaptığımız anketlerle beklentilerin ana hatlarını çıkarıp, uygulamaya başlıyoruz. Yönetim anlayışımızda olmazsa olmazımız başlattığımız her projenin sürekli olarak takibi. Böylece zamanı ve projelerin bitiş sürelerini kontrol altında tutuyoruz. Sizlerden beklentim ilçe yararına proje geliştirmeniz" dedi.

Daha sonra ziyaret ettiği Barbaros Seçim İrtibat Bürosu'nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Erol, Amasya Derneklerarası Futbol Turnuvası'nın açılışını da gerçekleştirdi. Burada vatandaşların "Yeniden Erhan Başkan, Sevilen Dinamik Başkan'' sloganlarıyla karşılanan Erol, "Gaziosmanpaşa için hedeflerimiz çok büyük. Geçen süreçte altyapı sorunlarının büyük kısmını çözdük. Temizlik, yeşil alan üretimi, asfaltlama çalışmalarında önemli yol katettik. Ama bunlar ilçemiz için yeterli olamaz. Yeni dönemde ilçemizi İstanbul'un parlayan ilçesi konumuna dönüştürüp cesur projelere imza atacağız. Bunun için deneyimli ve birikimli ekibimizle tek bir yürek halinde çalışıp, sözünü verdiğimiz tüm projeleri hayata sokacağız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 17:26:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?