4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Eşcinsel ilişkide tehdit iddiasına gözaltı

Şişli'de eşcinsel ilişki yaşadığı bir kişiyi tehdit ettiği öne sürülen müzisyen gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran mimar N.T. (27), bir süre birlikte olduktan sonra ayrıldığı müzisyen G.Ö'nün (28), geri dönmesi için kendisini tehdit ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Büro Amirliği ekipleri, G.Ö'yü Osmanbey'deki evinde gözaltına aldı. Evde yapılan arama sonunda bir bilgisayar, çok sayıda CD, DVD ve dokümana incelenmek üzere el konuldu.

Şubeye getirilen G.Ö'nün, bir süre önce kendisini terk ederek İtalya'ya giden N.T'yi geri getirmek için bu ülkeye gittiği, ancak olumsuz yanıt aldığı belirtildi. Ö'nün bunun üzerine, yeniden birlikte olmaya çalıştığı T'yi, cinsel ilişki görüntüleri ve fotoğraflarını ailesine göndermekle ya da internet ortamında yayımlamakla tehdit ettiği öne sürüldü. N.T'nin de bu tehditler üzerine İstanbul'a gelerek savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki ifadesinde N.T'yi çok sevdiğini ve ayrılmak istemediğini söylediği belirtilen G.Ö, Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.

AA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 16:41:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?