30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Eşe ve kendine kurşun

Fatih'te cinnet geçiren emekli bir öğretmen, önce eşini sonra da kendini vurdu. Olayın ardından hastaneye kaldırılan emekli öğretmen hastanede, eşi ise olay yerinde hayatını kaybetti. Olay apartmanda yaşandı ancak polis tüm caddeyi araç ve insan trafiğine kapatınca, insanlar evlerine gidemedi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 23.00 sıralarında Fındıkzade, Ahmet Refik Paşa Caddesi, 45 numaralı apartmanda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirdiği belirtilen Hidayet Aydar isimli emekli öğretmen, yine emekli bir öğretmen olan eşi Sükran Aydar'ı silahla vurdu. Daha sonra silahı kendine doğrultan Aydar tetiği çekti. Vatandaşların ihbarı üzerine yaralı olarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aydar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şükran Aydar'ın ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri olayın ardından dairede inceleme yaptı. Çalışmalar sırasında binanın bulunduğu cadde yaya ve araç trafiğine kapatıldı. İncelemelerin gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürmesi ve caddenin güvenlik şeridi ile kapatılması nedeniyle vatandaşlar evlerine ulaşamadı. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Şükran Aydar'ın cesedi cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 12:04:48
Güncelleme :26 Temmuz 2009 Pazar 13:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?