30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Esenyurt'ta silahlı çatışma!

Esenyurt'ta uygulama yapan polis ekiplerine ateş açıldı. Çıkan silahlı çatışmada 2 zanlıdan biri hayatını kaybetti, biri polis 2 kişi yaralandı.

Olay, Esenyurt Saadet Dere Mahallesi 6. Sokak üzerinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ara sokaklar üzerinde kimlik uygulaması yapan motoriz polis ekipleri,şüpheli iki kişiye kimlik sormak istedi. Bu sırada polisin üzerine ateş açan 2 şüpheli, yaya olarak kaçmaya başladı. Kovalamacanın sonunda çıkan silahlıa çatışmada, 2 zanlıdan biri hayatını kaybetti, biri polis 2 kişi yaralandı. Yaralı polis memuru Avcılar Hospital'e kaldırıldı.

Yaşanan çatışmanın ardından İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın hastaneye geldi. Yaralı polis memurunu ziyaret ettikten sonra açıklama yapan Çapkın, polis memurun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Çapkın, "Polis ekiplerimizin uygulaması sırasında ateş açmışlar. Vurulan polis memuru bir minibüse binerek ara sokakta yollarını kesiyor. Çıkan çatışmada polisimiz, kasıklarının üst tarafından vuruluyor. Çatışma da bir şahıs öldü, biri de yaralı olarak ele geçirildi. Polis arkadaşımızın durumu iyi. Şahısların kimlik bilgileri inceleniyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 00:06:05
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 00:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?