4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Esenyurt'ta yangın: 1 ölü

SANAYİ SİTESİNDE YANGIN: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Esenyurt'ta oto sanayi sitesinde bulunan yağ ve tiner deposunda çıkan yangında 1 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı. Ölen işçinin 2 ay sonra askere gideceği öğrenilirken, depoda çalıştığı ve sabah saatlerinde istifa ederek işten ayrıldığı öğrenilen bir işçi yangından son anda kurtuldu.

Olay, saat 13.30 sıralarında Evren 2 Sanayi Sitesi'nde bulunan yağ ve tiner deposunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yağ ve tiner deposunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede depoya yayılırken, içerde bulunan tiner ve yağ tenekeleri alev aldı. Alev topuna dönen tenekelerde zaman zaman patlama oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yangın sırasında depoda bulunan Süleyman isimli bir işçi hayatını kaybetti. 3 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Ölen işçinin 2 ay sonra askere gideceği öğrenildi. Yangın, Bahçeşehir, Büyükçekmece, Avcılar ve Kıraç itfaiyesine bağlı ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Yangın çıkan depoda çalıştığı ve sabah saatlerinde istifa ederek işten ayrıldığı öğrenilen Cemal Sağ isimli işçi ise yangından son anda kurtuldu. Yangını duyarak olay yerine gelen Sağ, "Sabah işten ayrıldım. Daha sonra yangını duyarak geldim. Süleyman'ın öldüğünü öğrendim. Eğer işten ayrılmamış olsam ben de hayatımı kaybedebilirdim. Süleyman iki ay sonra askere gidecekti. Çok üzgünüm" dedi.

Yangında hayatını kaybeden işçinin cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

SANAYİ SİTESİNDE YANGIN: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
SANAYİ SİTESİNDE YANGIN: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
SANAYİ SİTESİNDE YANGIN: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 18:48:29
Güncelleme :23 Haziran 2011 Perşembe 18:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?