1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Eşi serbest kalınca ölmek istedi

Pendik'te bir hastane önünde eşini silahının kabzasıyla yaralayan ve etrafa yağdırdığı kurşunlarla da 3 kişinin yaralanmasına sebep olan uzman çavuş serbes bırakıldı. Uzman çavuş A.K.'nin serbest kalmasının ardından eşi, 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia eden genç kadın, babasının ve avukatının uzun uğraşları sonucu intihardan vazgeçti.

2 gün önce Pendik'te bir hastane önünde kendisinden boşanmak isteyen eşini kafasına silahın kabzasıyla vurup yaralayan ve kayın pederi Ali Osman D. ile birlikte 2 kişiyi de silahla yaralayan uzman çavuş A.K., polis tarafından gözaltına alınmıştı. Daha sonra da askeri yetkililere teslim edilen AK., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. A.K.'nin serbest kalması üzerine eşi Y.K., A.K.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ederek inşaat halindeki 5 katlı bir binanın çatısına çıktı. Pendik Adliyesi'nin hemen yanındaki binanın çatısına çıkan genç kadın, kafası bandajlı halde gözyaşları içinde bir ayağını boşluğa uzatarak intihar etmek istedi.

Aşağıda ise damadının silahla yaraladığı kolu alçılı Ali Osman D., ise kızına seslenerek intihardan vazgeçmesi için ikna etmeye çalıştı. Olay yerine toplanan vatandaşlar da genç kadının atlamasına engel olmak için uğraştı. Damadının bir psikopat olduğunu söyleyen Y.K.'nin babası Ali Osman D., "Kızımı ölümle tehdit ediyor. Kızımı boşanmak istediği için tehdit ediyor. Kızım da bundan dolayı intihar etmek istiyor" dedi.

Tüm bunlar yaşanırken olay yerinde bir ambulans hazır bekletildi. İtfaiye ekipleri de Y.K.'nin atlama ihtimaline karşı branda açtı. Ancak korkulanın aksine genç kadın yukarıdaki polis ekipleri ve avukatı tarafından ikna edilerek aşağı indirildi. Y.K. aşağı inince babasına sarılarak gözyaşlarını tutamadı. İntihardan vazgeçen genç kadın, "Beni polislerin yanında bile ölümle tehdit ediyor" diye konuştu.

Eşi A.K.'den boşanmak istediği için ölümle tehdit edildiğini iddia eden genç kadın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 16:12:24
Güncelleme :22 Şubat 2007 Perşembe 17:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?