4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Eşim olmadan ilk defa!

Cumhuriyet Gucbirligi Istanbul 2. Bolge Bagimsiz milletvekili adayi olan Balyoz Darbe Plani davasinin tutuklu sanigi eski Birinci Ordu Komutani emekli Orgeneral Cetin Dogan'in esi Nilgun Dogan, oyunu kullanacagi Sair Mehmet Emin Yurdakul Ilkogretim Okulu'na Dogu Perincek'in esi Sule Perincek ile birlikte geldi. Oy kullanmaya gelen vatandaslarla sohbet edip, cocuklarini seven Nilgun Dogan, oy kullanacagi salona da Sule Perincek ile birlikte cikti.

Baska bir okulda oyunu kullanan Sule Perincek, Nilgun Dogan'a destek vermek icin yaninda oldugunu soyledi. "Ilk defa esimden ayri oy kullaniyorum" diyen Dogan, yaninda bulunan Sule Perincek'e sarilarak destek aldi.

Oy verme isleminin ardindan basin mensuplarinin sorulani yanitlayan Sule Perincek, "Biz ikimizde Cumhuriyet Gucbirligi'nin iki guzel adayinin esleriyiz. Biz burada el ele omuz omuzayiz. Onlar da orada omuz omuza mucadele ediyorlar. Bende Nilgun Hanimin yaninda olayim istedim. Simdi artik kardes gibiyiz. Biz ve milletimiz bir aile gibi olduk. Adaylarimizin yerlerine secim propagandasini biz yaptik" dedi.

Perincek, esi Dogu Perincek'in Izmir'den milletvekili adayi oldugunu hatirlatarak, oyunu Cetin Dogan'a verdigini soyledi.

Nilgun Dogan da Sule Perincek ile esi Cetin Dogan tutuklandiktan sonra tanistiklarini belirterek, "Bana cok destek verdi. Bende ilk defa esime oy veren dava arkadasim ile birlikte oy kullandim. Insallah ulkem icin hayirli olur. Biz Cumhuriyet Gucbirligi'nin adaylari olarak Antalya'da bir arkadasimizla birlikte bir ilki basardik.

Eslerimiz adina secim kampanyasi yuruttuk. Bende bugun tam bir secim propagandasi yapmayi ogrendim. Kendimizi halka cok guzel anlattik. Halkta bize cok buyuk bir destek verdi.

Cumhuriyet kazanimlarinin hicbir zaman oyle kolay kolay harcanamayacagi konusunda halk bize bir fikir verdi. O fikri, o dusunce bizi son derece morallendirdi.

Diger dava arkadaslarimizin en sonuncusu Silivri ve Hasdal zindanlarindan cikincaya kadar biz esleri olarak bu davayi surdurecegiz, calisacagiz. Insallah bu secim sonucu herkese ozgurluk, bolluk bereket getirir. Ulkemiz yine eski guzel gunlerine donsun" seklinde konustu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 11:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?