7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Eşine pusu kurup öldürdü!

Beylikdüzü'nde, uzun süredir ayrı yaşadığı eşinin sabah geçtiği yolda pusu kuran şahıs, genç kadını kurşun yağmuruna tuttu. Kafasına isabet eden kurşunla yere yığılan karısına 2 el daha ateş ederek ölümüne sebep olan koca, kaçmak isterken yakalandı.

Alınan bilgiye göre olay, saat 07.00 sıralarında Beylikdüzü E-5 karayolu üzerindeki bir pastanenin önünde meydana geldi. İddiaya göre; sabah erken saatlerde pastaneye gelen Vedat Türkoğlu (41), her sabah işe gitmek için bu yolu kullanan eşi Ayşe Türkoğlu'nu (35) beklemeye başladı. Uzun süredir ayrı yaşadığı eşiyle aralarındaki problemleri bir türlü çözemedikleri öğrenilen Türkoğlu, eşinin uzaktan geldiğini fark edince çantasından silahını çıkardı. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, pastanenin önüne

doğru yaklaşan eşine seslenen Vedat Türkoğlu, daha sonra bir el ateş etti. Ayşe Türkoğlu, başına isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Eşinin yanına koşan şahıs ise, kanlar içinde yere yığılan kadına 2 el daha ateş etti. Ayşe Türkoğlu, olay yerinde hayatını kaybederken, çantasını olay yerinde bırakarak kaçmaya çalışan Türkoğlu, bir alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Görgü şahidi bir vatandaş, "Şahıs sabah saatlerinde geldi ve çay içti. Yolu gözetliyordu. Eşi geçtiği anda çantasından silahını çıkarttı. Bir el silah sesi duydum. Kafasından vurmuş. O sırada ben de çay içiyordum. Ayağa kalktığımda, iki el de yerde ateş ettiğini gördüm. Şahıs kaçmaya başladı. Çarşının güvenlik güçleri peşinden koştu. Çok geçmeden yakalamışlar" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 11:36:26
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 11:39:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?