7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Eski belediye başkanı öldürüldü

KÜÇÜKÇEKMECE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI, SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Küçükçekmece eski Belediye Başkanı Nurettin Şen, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı iddia edilen bir kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, Küçükçekmece Tevfik Bey Mahallesi Merkez Caddesi Kirazlı Sokak üzerindeki bir işhanın da akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Atalay C., emlak dükkanında kendisini ziyarete gelen Nurettin Şen (63) ile alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonucu belinden tabancasını çeken Atalay C., Şen'i tabancayla vurarak öldürdü. Zanlı, cinayetin ardından olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte Küçükçekmece Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. İhbar

üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şen'in cesedi ise ilgili savcı tarafından yapılan ilk incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Atalay C. de sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgusu yapılmak üzere yeniden emniyete götürüldü.

Zanlının, Küçükçekmece Asayiş Şube Müdürlüğü'nde verdiği ilk ifadesinde, cinayeti alacak-verecek meselesi yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi. Şen, 1994 döneminde Küçükçekmece Belediye Başkanlığı yapmıştı.

KÜÇÜKÇEKMECE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI, SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ
KÜÇÜKÇEKMECE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI, SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 22:10:04
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 23:40:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?