1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Eski futbolcu sokakta ölü bulundu

Eminönü'nde kaldığı otelden gezmek için dışarı çıkan ve eski futbolcu olduğu belirtilen Nedim Güven, sokakta ölü bulundu.

Sabah saatlerinde Sirkeci Hocapaşa Mahallesi Alemdar Caddesi Serdar Sokak'taki iş yerlerini açmak için gelen vatandaşlar, Nedim Güven'i (61) yerde yatar halde buldu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince yapılan incelemede, vücudunda herhangi bir yara ya da darp izi olmayan Güven'in öldüğü anlaşıldı.

Kalp krizi geçirerek ölmüş olabileceği düşünülen Güven'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Nedim Güven'in, ailesi ile sorunları bulunduğu için zaman zaman alkol aldığı ve yaklaşık 3 aydır da ölü bulunduğu sokaktaki bir otelde kaldığı belirtildi. Otel görevlileri, misafirleri olduğu sürede Güven'i Kadırga semtinde oturan ailesinden arayan olmadığını ifade ederek, Nedim Güven'in saat 04.00 sıralarında gezmek ve hava almak için dışarı çıktığını söylediler.

Güven'in kendileri ile yaptığı sohbette 1970'li yıllarda profesyonel olarak futbol oynadığını söylediğini anlatan görevliler, zaman zaman alkol alan Güven'in olay öncesi alkollü olmadığını ifade ettiler.



AA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 14:04:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?