30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Eski kocası bıçaklayarak öldürdü

Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi Ufuk Sokak 1 numarada akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen olay mahalle sakinlerinde şok etkisi yaptı. Zeki Kahraman daha önce boşandığı Zübeyde Yıldız'ın (35) çalıştığı konfeksiyon atölyesine gelerek çalışan işçilerin gözünün önünde olay çıkardı.

Elinde bıçak bulunan Zeki Kahraman, konfeksiyon atölyesindeki çalışanların çabalarına rağmen eski eşi Zübeyde Yıldız ile çocuklarını göstermediği gerekçesi ile tartıştı. Kahraman daha sonra Yıldız'ı, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Cinayet zanlısı Zeki Kahraman daha sonra olay yerinden hızla çıkarak kaçtı.

Zübeyde Yıldız'ı kanlar içerisinde gören çalışanlar durumu hemen polise haber verdi. Ancak polis olay yerine geldikten sonra Zübeyde Yıldız'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Yıldız'ın cesedi, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olaydan kısa bir süre sonra cinayeti işlediği tesbit edilen eski koca Zeki Kahraman, polisin çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. Sağlık kontrolünün ardından Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen zanlı, görüntü alan basın mensuplarına küfürler yağdırdı. Zanlının adliyeye sevk edildiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 11:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?