4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Eski ve yeni sanatçılar iftarda buluştu

Ünlü işletmeci Vahit Yıldız'ın 29 Eylül'de vereceği iftar yemeğinin tarihini karıştıran sanatçılar, iftar tarihinden önce bir araya geldi. 

Ünlü işletmeci Vahit Yıldız'ın 29 Eylül'de Maltepe'deki iftar çadırında vereceği iftar yemeğinin tarihini karıştıran sanatçılar dün akşam çadırda buluştu. Çadıra gelen ünlü sanatçılar Kibariye, Berkant, Gökhan Güney, Metin Ersöz, Hayko, İsmail Hazar, Soner Arıca ve Okan Karacan tarihi karıştırdıklarını son anda fark edince oturup eski günleri yad etti. Ünlü işletmeci Vahit Yıldız tarafından verilecek olan iftara geldiğini söyleyen Berkant, "Bugün iftar çadırında hayranlarımızla birlikte iftar açacaktık. Ama Belediye ile Nanna Restoran arasında önceden kakarlaştırılan tarih 29 Eylül'müş. Biz bugün olduğunu biliyorduk. Ancak sevenlerimizle 29 Eylül'de yine birlikte iftar açacağız. Bu fırsatı değerlendirmek için hep birlikte buraya geldik. Aslında tarihin değişmesi en çok bize yaradı. Uzun zamandan beri bir araya gelmeyen eski dostlar basının ve magazinin olmadığı bir ortamda hasret giderdi" diye konuştu. 

Eski Ramazanları özlediklerini belirten sanatçılar, "İşte Ramazan ayının bereketi ve merhameti bu. Davet etseniz hiç bu kadar eski ve yeni sanatçıya bir araya toplayamazsınız. Bugün iftar nedeniyle birlikteyiz. Eski günleri yad edip gönlümüzce iftarımızı ettik" dediler. 

Ramazan aylarının kaynaşma ve yakınlaşmak için çok önemli olduğunu söyleyen ünlü sanatçı Kibariye ise, "Allah'a şükür niyetliyiz. Ben çok güzel yemekler yaparım ve genellikle evde iftar etmeyi seviyorum. Ramazan ayının güzelliği de paylaşmak ve hasret gidermek. Bu ustaları bir daha nerede bulacaksınız. Onlarla bol bol sohbet edip eski günleri yeniden yaşadık" diye konuştu. 

Sanat dünyasında eski tadın kalmadığını söyleyen Gökhan Güney de, "Ben eskiden beri ticaret yapıyorum. Bildiğiniz gibi bir boya fabrikam var. Tüm mesaimi orada geçiriyorum. Ama şarkılardan da kopmuş değilim. Önümüzdeki aylarda yeni bir albümüm çıkacak. Bununla birlikte yeni sinema ve dizi teklifleri var. İlerleyen aylar içinde yeni atılımlar yapacağız. Bu akşam iftarımı sanatçı dostlarımla açtığım için mutluyum" dedi. 

Neşeli sohbetler eşliğinde iftarlarını açan ünlü simalar, daha sonra bir zamanların unutulmaz şarkılarını seslendirip eğlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 17:30:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?