30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Esrar operasyonuna 5 gözaltı

İstanbul'da yapılan narkotik operasyonunda 340 kilo esrar maddesi ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı. Aralarında baba oğlun da bulunduğu şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bingöl'den yola çıkarılan yüklü miktarda uyuşturucunun İstanbul'a sevk edileceği istihbaratı üzerine soruşturma başlattı.

Yapılan incelemelerde söz konusu uyuşturucuların bir kamyonete yüklenerek yola çıkarıldığı tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen narkotik ekipleri, Çamlıca Gişeleri'nde tertibat kurdu. Plakası önceden tespit edilen kamyoneti durdurarak arama yapan ekipler, zulalı vaziyette 340 kilo esrar maddesini ele geçirdi.

Uyuşturucuların bulunması üzerine araç sürücücü gözaltına alındı. Devam eden çalışmalarda operasyon Fatih ve Kadıköy'de devam etti. Operasyonlarda Ahmet E., Mahmut İ., Mehmet İ., Hakan Ö., Ahmet E., ile İbrahim Ö. gözaltına alındı.

Yakalanan kişiler arasında yer alan Mahmut İ. ile Mehmet İ.'nin baba oğul olarak uyuşturucu ticaretinde yer almaları dikkat çekti. Emniyette sorgu ve işlemleri tamamlanan şüpheliler, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 14:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?