4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Esrar operasyonunda 12 tutuklama

İSTANBUL'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

İstanbul'da, sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 84 kilo 300 gram toz esrar ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alının 15 kişiden 12'si tutuklandı.

Van'dan getirilen yüklü miktarda uyuşturucunun İstanbul'da iç piyasaya sürüleceğine dair ihbar alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, Sultangazi, Esenler, Bağcılar, Fatih, Bayrampaşa ve Güngören'de eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda şebeke lideri olduğu öne sürülen Ömer K.'nin de aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Bu kişilerin üzerlerinde ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda, 84 kilo 300 gram toz esrar, 2 tabanca 16 fişek, uyuşturucudan temin edildiği düşünülen 16 bin 800 TL para ve nakliyede kullanılan bir otomobil ele geçirildi.

Yakalanan kişilerin torbacı olduğunu ifade eden polis ekipleri, şüphelilerin uyuşturucu, hırsızlık, yağma ve yankesicilik gibi bir çok suçtan sabıka kayıtlarının bulunduğunu belirtti.

Adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 12'sinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konulduğu bildirildi.

İSTANBUL'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
İSTANBUL'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 12:27:03
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 13:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?