1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Etiler'de kumar baskını

Beşiktaş Etiler'de daha önce gece kulübü olarak kullanılan bir mekana kumar baskını düzenlendi.

3 aylık teknik takip sonucu gerçekleştirilen operasyonda 80 kişi gözaltına alınırken, gözaltına alınan şahıslar basın mensuplarının sorularına "İftar için buradayız" şeklinde yanıt verdi.


Gayrettepe Asayiş Büro Amirliği Ahlak ve Kumar Masası ekipleri tarafından 3 aylık teknik takip sonucu gerçekleştirilen operasyonda, kumar oynadıkları iddia edilen 80 kişi gözaltına alındı. Aytar Caddesi üzerinde bulunan ve daha önce gece kulübü olduğu belirtilen, tabelasında ise Zakkum Limited Şirketi tabelası bulunan mekana gelen polis, kapı açılmayınca, kapıyı kırarak içeri girdi. İçerde bulunan şahısların kumar oynadığını tespit eden ekipler, 24'ü bayan 56'sı erkek toplam 80 kişiyi gözaltına aldı.


Mekandan çıkarılan şahıslar basın mensuplarının "Burada kumar mı oynuyordunuz?" şeklindeki sorusuna "İftar için buradayız" şeklinde yanıt verdi.


Polisin yaptığı incelemeler sonucunda eski gece kulübünde bulunan rulet masası, 4 adet blackjake ve poker masalarına el konuldu. Şahıslar ve baskında ele geçirilen malzemeler, otolara yüklenerek emniyete götürüldü.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 04:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?