4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Etiler'de kumar baskını

Etiler'de bir işyerine, kumar masası ekiplerince düzenlenen baskında kumar oynadıkları iddia edilen 60 kişi gözaltına alındı. 

Polisin kapıyı kırarak girdiği operasyonda, 4 rulet masası ile 8 black cake masasına el konuldu. Zanlılar tek tek ekip otolarına bindirilerek emniyete götürüldü. 

Etiler Nispetiye Caddesi'nde bulunan işyerine dün akşam saat 23.00 sıralarında kumar oynatıldığı iddiası ile 10. kez baskın düzenlendi. Daha önce de basılan işyerinde yine kumar oynadıkları iddiası ile 20'si kadın 40'ı erkek toplam 60 kişi gözaltına alındı. Polisin kapıyı kırarak girdiği operasyonda gözaltına alınan zanlılar, tek tek minibüslere bindirildi. Polis araçlarına bindirilen bazı şahıslar yüzlerini kapatırken, basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bıraktılar. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Kumar masası ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şahıslar emniyete götürülürken, baskında el konulan rulet masaları ise polisler tarafından güçlükle ekip otolarına taşındı. Baskında 4 rulet masası ile 8 black cake masasına el konulduğu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 13:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?