30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

etohum toplantıları devam ediyor

İnternet girişimcilerinin yeni buluşma adresi olan etohum, kısa bir süre önce belirlediği 'yatırım yapılabilecek 21 internet girişimi'ni girişimcilerle buluşturmaya devam ediyor.


30 Nisan Perşembe günü düzenlenecek olan etohum toplantısına bu kez de 'Kimgelsin.com' konuk oluyor. Müzik dünyasını harekete geçirmeyi hedefleyen 'Kimgelsin.com'un hikâyesi, sitenin kurucu ortakları tarafından anlatılıyor.


Yeni ekonomiyle ilgili bilgi ve iş fikri sahibi olan girişimcilerle, bu konuda yatırım yapabilecek şirket ve profesyonelleri buluşturan etohum, destekleyeceği 21 girişim projesini girişimcilerle buluşturmayı sürdürüyor.
Kendi konularında uzmanlaşmış, bunun yanı sıra müzikle de profesyonel olarak ilgilenen Mohaç Yücel, Ceren Yücel, Selçuk Uzun ve Volkan Çınar, internet üzerindeki ihtiyaçları yakından analiz ederek kurdukları 'Kimgelsin.com' ile 30 Nisan Perşembe günü Kadıköy Maçkolik Complex'te gerçekleştirilecek etohum toplantısına konuk oluyor.


Ağırlıklı olarak müzik etkinliklerine dair haberlerin alınmasını ve söz konusu etkinlikler için talep yaratılmasını sağlayan, müzisyenler hakkında detaylı bilgi içeren ve geniş bir yaş skalasına hitap edebilen bir iş modeli olma niteliği taşıyan 'Kimgelsin.com'un kurucu ortakları tarafından anlatılacağı toplantı saat 18.30'da başlıyor.


Etohum etkinlikleri hakkında bilgi almak ya da toplantılara katılmak için ise www.etohum.com adresine girilmesi yeterli oluyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 09:45:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?