7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Ev sahibi dehşet saçtı

Kartal’da ev sahibi ile kiracısı arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Ev sahibinin kardeşi, ağabeyinin tartıştığı kiracıyı evinin önünde kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

Olay, Kartal Akgün Sokak, 12/A numaralı apartmanın önünde yaşandı. İddiaya göre, Osman Yayla, evden çıkmasını isteyen ev sahibi ile sabah saatlerinde evinin önünde tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından ev sahibi olay yerinden ayrıldı. Ev sahibinin kardeşi Metin G., bir süre sonra evinin bahçesinde aracını temizleyen Osman Yayla’nın yanına geldi. İkili arasındaki tartışma sonrası Metin G., belinden çıkardığı silahla Yayla’ya ateş etmeye başladı.

Can havliyle kaçmaya başlayan Yayla ise komşusunun evinin önünde yere yığıldı. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Osman Yayla, olay yerinde hayatını kaybetti. Metin G. ise aracına binerek kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaparak görgü tanıklarının bilgisine başvurdu.

Bir görgü tanığı, “Benim yanımda tartıştılar. Daha sonra gelip belinden silahını çıkararak mermi yağdırdı. Ben üzerine doğru gidince silahı bana doğrultup kaçtı” dedi.

Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor. 

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2012 Perşembe 16:44:17
Güncelleme :1 Kasım 2012 Perşembe 16:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?