4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Evlat özlemi yakalattı

Ayrı yaşadığı eşi ve eşinin arkadaşını öldürüp kaçan koca, 3 yıl sonra çocuğunu görmek için geldiği baba evinde polis operasyonuyla yakalandı.

GAZİOSMANPAŞA’da Hakan Özkan (31), 3 yıl önce para karşılığı erkeklerle beraber olduğu iddiasıyla ayrı yaşadığı eşi Serap Özkan ile eşinin arkadaşı Dudu Yılmaz’ı tabancayla vurarak öldürdü. Çiftin çocuklarına ise Hakan Özkan’ın babası bakmaya başladı. Polis, kardeşinin kimliğini kullanarak 3 yıl kaçmayı başaran Hakan Özkan’ın sık sık babasının evine giderek çocuklarıyla görüştüğü yönünde ihbar aldı. Bölgeyi gözetlemeye başlayan polis, önceki gün Hakan Özkan’ın eve girdiğini görünce baskın yaptı.

Tutuklandı

Çocuklarıyla birlikteyken yakalanan Hakan Özkan ifadesinde, "Ayrı yaşamaya başladıktan sonra karım ve bir kadın arkadaşı erkeklerle para karşılığı birlikte olmaya başladı. Olay günü bu konuyu konuşurken ters laflar edince arkadaşıyla birlikte öldürdüm. Kardeşimin kimliği ile İstanbul dışına çıktım. Bir tornacıda çalışmaya başladım. Keşke bu cinayetleri işlemeseydim. Pişmanım" dedi. Hakan Özkan, işlemlerinin ardından çıkarıldığı Bakırköy Adliyesi’nde tutuklandı.

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 06:08:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?