6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Evsizlerin kaldığı otobüs yandı

Zeytinburnu'nda kağıt toplayarak geçimlerini sağlayan Atay ve Ferdi Baydar kardeşler ve 2 akrabasının kaldığı kullanılmayan otobüs bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Otobüste uyuyan Baydar kardeşler son anda kurtuldu.

Sokaklarda, 12 yaşındaki kardeşi Ferdi ile birlikte kağıt toplayarak hayatta kalmaya çalışan 14 yaşındaki Atay Baydar, 2 akrabasıyla birlikte uyumak için bir süredir kaldıkları Demirciler Sitesi, 8'inci yol girişinde kullanılmayan otobüse girdi. İddiaya göre saat 05.00 sıraları, içinde 4 kişinin uyuduğu sırada otobüs henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Bir anda kendilerini alevlerin içinde bulan Atay ve Ferdi Baydar otobüsten yaralanmadan çıkmayı başardı. Alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüsü söndürdü.

SON ANDA KURTULDULAR

Ağabeyi Atay ile birlikte alev alev yanan otobüsten son anda çıkan Ferdi Baydar, "uyuyorduk, ağabeyim kalkın yangın var diye bağırdı. Kendimizi son anda dışarı attık." dedi. Olayın ardından Baydar kardeşlerin beraber kaldığı 2 akrabası olay yerinden uzaklaştı.

...
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 10:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?