30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Eyüp’e havuzlu, spa’lı iş merkezi

Sinpaş’ın Eyüp’te inşa ettiği Flatofis adlı iş ve alışveriş merkezinde, havuz, spa ve fitness salonu da var.

Metrekare başına dekorasyonsuz kiralar 17 - 23 lira arasında değişiyor

Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Eyüp’te 110 milyon dolara malolan Flatofis iş ve alışveriş merkezinin 1 Nisan’da açılacağını söyledi. Flatofis’teki perakende ve ofis alanlarının dekorasyonsuz olarak metrekaresi 17 ile 23 lira arasında kiralandığını belirten Çelik, isteyen kiracılara dekorasyon hizmeti de verdiklerini açıkladı.


Çelik, 21 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Flatofis’in 46 bin metrekaresi ofis, 16 bin metrekaresi de perakende olmak üzere toplam 62 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olduğunu ifade etti.

Ayda 750 bin TL kira geliri
İş merkezinin yüzde 60’ının kiralandığını belirten Çelik, Koçtaş ve Darty’nin faaliyete geçtiğini, Kiğılı, Aslanlı, Muya, Burger King ve Subarro’nun da sözleşme imzaladığını söyledi.


Çelik, Flatofis’ten ayda 750 - 850 bin lira kira geliri hedeflediklerini ifade etti.
Flatofis’teki restoranları, milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile Enis Şener’in ortak olduğu Kadife Restaurant’ın işleteceğini belirten Avni Çelik, spor salonlarının işletmesi için de Kutluay ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Balkonlarda 258 manolya
Yatay bir bina olan Flatofis’in azami gün ışığı alan bir bina olarak tasarlandığını kaydeden Çelik, bina cephesine de İtalya’nın Toscana bölgesinden özel olarak getirtilen 258 manolyanın yerleştirildiğini söyledi.
Çelik, binanın değişik yerlerinde bulunan 25 yıllık 400 manolya ağacını 400 bin euro’ya satın aldıklarını açıkladı.

Marmaris’te yeni proje
Bosphorus City’in yeni etaplarına başlayacaklarını belirten Çelik, Marmaris ve Ankara’da konut ve ayrıca lojistik depolama yatırımı yapacaklarını söyledi.
Konutta talebin yanı sıra arzın da gerilediğini vurgulayan Çelik, “Daralan pazardan daha fazla pay alacağız” dedi.
Çelik, “Biz alt kalitede konut üretiminde prensip olarak yokuz. Lüks konut yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 16:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?