2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Eyüp'te 6 kiloluk bebek

Yeşilpınar'da Fatma Çezik, yaklaşık 6 kilo ağırlığında ve 57 santimetre boyunda bir bebek dünyaya getirdi. Ebrar Ecem isimli bebek anne ve babasını mutluluğa boğarken, hastane personelinin de ilgi odağı oldu.

Eyüp Yeşilpınar'da tekstil işçisi olan Fatma Çezik, dün gece doğum sancılarının başlaması üzerine Küçükköy Özel Bilge Hastanesi'ne gitti. Yapılan kontrollerde bebeğin iri olduğunu ve sezaryenle doğum yapılmasını kararlaştıran doktorlar, Çezik'i ameliyata aldı. 5 kilo 860 gram ağırlığında ve 57 santimetre boyunda bir kız bebek dünyaya getiren Çezik, bir süre kontrol altında tutulduktan sonra bugün taburcu edilerek evine gönderildi. Tombulluğu nedeniyle hastane personelinin de ilgi odağı olan Ebrar Ecem isimli bebek, ailede de mutlulukla karşılandı.

Fatma Çezik, Ebrar Ecem'in 3. çocuğu olduğunu belirterek, "Daha önceki çocuklarım da kilolu doğmuştu. 12 yaşımdaki kızım 6 kilo, 11 yaşındaki oğlum ise 4.5 kilo olarak dünyaya geldi. Ecem'in de ağır olmasını bekliyordum. Onun için çok şaşırmadım" dedi. Ecem bebeğin hastanede ilgi odağı haline geldiğini belirten Çezik, "Dünyaya geldikten sonra doktor 'tıpkı bana benziyor, benim gibi tombul' dedi. Hastane personeli de onu çok sevdi. Çok şükür kontrollerinde herhangi bir rahatsızlık da çıkmadı" diye konuştu.

Ecem bebeğin dünyaya gelmesiyle Çezik ailesinin Yeşilpınar'daki evi de komşularının akınına uğradı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2007 Pazar 17:33:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?