7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Eyüp'te kaza: 1'i polis, 2 yaralı

Kemerburgaz Göktürk yolunda trafik uygulaması yapan polis ekiplerinin durdurduğu bir hafriyat kamyonuna, başka bir kamyonun arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i polis 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 00:30 sıralarında meydana geldi. Eyüp, Kemerburgaz-Göktürk yol ayrımında gerçekleşen kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Göktürk yolunda rutin trafik kontrolü yapan polis ekibinin durdurduğu Yüksel Mecit yönetimindeki 34 VE 7185 plakalı hafriyat kamyonunu fark edemeyen Akif Atakan, kendisinin kullandığı 34 FVG 08 plakalı kamyonuyla emniyet şeridinde polis uygulamasında duran kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Yüksel Mecit idaresindeki kamyon uygulama yapan polis aracına vurdu. O sırada otomobilinin yanında ulunan Murat Türk isimli polis memuru ve park halindeki kamyonun sürücüsü Mecit' de çarpışmanın etkisiyle hafif şekilde yaralandı.

Kaza yerine gelen bir ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kamyon şoförü Yüksel Mecit ve polis memuru Murat Türk'ün durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 04:28:03
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 09:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?