30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

F1 pilotu hayranlarıyla buluştu

Formula 1 (F1) takımlarından Toyota'nın İtalyan pilotu Jarno Trulli, Taksim Meydanı'nda kurulan Toyota standında hayranlarıyla buluştu.

Formula 1 ING Türkiye Grand Prix'sinde 3 gün sürecek büyük heyecanın başlamasına 24 saatten az bir süre kala Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü pilotlar da çeşitli organizasyonlarla hayranlarıyla bir araya geliyorlar. F1 takımlarından Toyota'nın İtalyan pilotu Jarno Trulli de Taksim Meydanı'nda kurulan Toyota standında hayranlarıyla buluştu.

F1 pistlerinde yarıştığı aracın bir benzeriyle basın mensuplarına poz veren Trulli, burada yaptığı açıklamada, ING Türkiye Grand Prix'si ile ilgili olarak, "İlk sıralarda yer almak istiyoruz. Sezon başındaki performansımızı mutlaka yakalamak istiyoruz. Bu yarışta herkes benim rakibim, özel bir rakibim yok.

İstanbul Pisti'nde bazı zorluklar var. Özellikle virajlar bizi çok zorluyor ama çok güzel bir pist. Türkiye'deki izleyenlerin ilgisini bir pilot olarak anlamak ve değerlendirmek çok zor. Ama şunu söylemeliyim ki ne zaman buraya gelsem koltuklar dolu oluyor. Yoğunluğun fazla olması F1 için çok iyi" dedi.

Başarılı pilot, İstanbul hakkında sorulan sorulara ise, "Yoğun yarış temposu için İstanbul'u gezme imkanı bulamadık. O yüzden bir şey söyleyemem" diye yanıt verdi.

Jarno Trulli sezonun 7. yarışı öncesi, pilotlar klasmanında, geride kalan 6 yarışta topladığı 14.5 puanla 5. sırada bulunuyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 14:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?