30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Facia 'geliyorum' dedi

Kartal'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Bir araca 8 kişi binince ve bu hataya bir de aşırı sürat eklenince tam bir facia yaşandı.

Kartal'da aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü bariyere çarpıp bir polyester fabrikasının bahçesine girdi. İçerisinde 8 kişinin bulunduğu araç yaklaşık 200 metre sürüklenerek depo olarak kullanılan kulübenin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kulübe tamamen yıkılırken, araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Ölenlerden birinin enkaz altından çıkarıldığı kazada kaybolan iki kişi uzun süre enkaz altında arandı. Ancak şahısların olay sonrasında kaçtıkları anlaşıldı.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE KULÜBE YAKILDI

Yaklaşık 200 metre sürüklenmesine ve önüne gelen demir ve depolanmış polyester malzemeleri parçalanmasına rağmen durmayan araç işçilerin soyunma odalarının bulunduğu kulübeye çarptı. İçerisinde kimsenin olmadığı kulübe çarpmanın etkisiyle tamamen yıkıldı. Kazayı gören Hayrioğlu Polyester fabrikasının çalışanları durumu itfaiye ekiplerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araçtan savurulan 2 yaralıyı alarak hastaneye götürdü. Araç içerisinde sıkışan 2 kişi ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak hastaneye gönderildi.

Kazada enkaz çalışmaları yapılırken araç içerisinden düştüğü belirlenen bira şişeleri bulundu. Kazadan kaçan şahıslardan birinin aracı kullandığı belirtilirken yaralı ve ölen şahısların hiç birinin üzerinden kimlik çıkmadı.
 

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 09:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?